Cartea de oaspeti

carte de oaspeti gel sare de bazna

 

In acest loc vom afisa opiniile dumneavoastra despre

Gelul cu Sare de Bazna – Asalt Antireumatic.

8 Responses to Cartea de oaspeti

 1. saredebazna says:

  Stimata Doamna Ioana Abramiuc,
  Va multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns primei mele comenzi de “Gel Sare de Bazna”. Am primit flacoanele cu gel si am inceput sa folosesc acest gel si dupa numai cateva zile de utilizare mi-a redus sensibil durerile articulare.

 2. saredebazna says:

  Buna ziua d-na Ioana, DUMNEZEU sa va dea sanatate multa!!!, ieri am primit pachetul expediat de dvs. l-am testat pe piele si nu am patit nimic deci il pot folosi cu incredere, pentru mine orice produs care nu-mi provoaca alergii este mana cereasca si de aceea va multumesc din suflet pentru promtitudine

 3. CIOVICESCU AURELIA says:

  Buna ziua! Sunt operata la unul din genunchi din decembrie 2008. Sufar de condromalacie, luxatie rotuliana , leziune de menisc. Intreg cortegiul simptomatologic (durere intensa, edem, toleranta redusa la efort), anterior interventiei chirurgicale, a revenit. Dupa utilizarea mai multor medicamente clasice sau naturiste, gelul cu sare de Bazna s-a dovedit a fi singurul remediu eficient al durerii si edemului zilnic de la nivelul genunchiului, in cazul meu.
  Doresc sa aduc aprecierile mele pozitive produsului “Gel Sare de Bazna”. Multumesc!

  • saredebazna says:

   Va multumesc pentru ca ati impartasit experienta dumneavoastra. Va doresc multa sanatate. Ioana Abramiuc.

 4. Irina says:

  Buna ziua,

  imi puteti spune daca sarea de Bazna poate ajuta si in cazul ciocurilor de papagal de pe coloana din regiunea lombara ?

  • saredebazna says:

   Buna ziua,
   Gelul cu Sare de Bazna amelioreaza durerile cauzate de afectiunile sistemului osos, muscular si articular. In cazul dumneavoasta , rapunsul este Da, durerile se vor reduce. Va doresc sanatate.

 5. Dana says:

  Buna ziua,

  Imi puteti spune daca este indicat gelul cu sare de bazna pentru un bebelus de 1 an si daca ajuta la remedierea unui torticolis si hipertonus/hipotonus la anumiti muschi ai spatelui?

 6. daniela says:

  Buna ziua!
  Va rog frumos sa-mi spuneti daca gelul cu sare de bazna este benefic si in cadrul artrozelor.
  Va multumes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>